среда, 20 декабря 2017 г.

COM FER TERMOCLEAN A TRAVÉS DE LA CÈL·LULA PER AL TELÈFON AMB LES TEVES MANS?

COM FER TERMOCLEAN A TRAVÉS DE LA CÈL·LULA PER AL TELÈFON AMB LES TEVES MANS?

interiors moderns de comunicació cel·lular estan disposats a complaure als seus visitants una àmplia gamma de fundes per a telèfons mòbils, que estan dissenyats per satisfer totes les necessitats i gustos. Per desgràcia, quan es tracta de triar una coberta, molts compradors s'enfronten a la monotonia dels models que són virtualment indistingibles entre si. En una mercaderia no prestar atenció a personalitats extraordinàries que s'utilitzen per destacar entre la multitud. Si voleu utilitzar el seu telèfon mòbil # a la coberta original, que ningú més no es repetirà, pot fer-ho vostè mateix #. Avui vull mostrar com es pot utilitzar l'adhesiu de fusió en calent més convencional per fer tapes per al seu telèfon. Comencem a crear la bellesa de la cua més comuna.

Materials:

• cola calenta transparent; • pel·lícula d'aliments; • comptes decoratives;   

Com cobreix amb les seves pròpies mans.


Tom l'embolcall de plàstic i s'embolica en el seu telèfon mòbil. aliment de la pel·lícula és convenient i s'ajusta exactament un telèfon intel·ligent i ben unit a si mateix.

Pistola de cola en el contorn, en un cercle, posa una tira de cola. Fem les parts laterals de la tapa. Per això, emplena tots els costats del telèfon amb cola, deixant espais en blanc per als botons i connectors. Posem la cola a la part posterior del telèfon, fes una graella de cola, de manera que estigui ben enganxat a la vora lateral. Passem per la càmera i els forats dels altaveus, de manera que la cola no els ocult i no interfereix en el seu treball.

La campanya d'aplicació de cola ha de ser enganxada amb boles i strass. En aquest cas, es va aplicar una pel·lícula amb boles. Aquesta pel·lícula es va reduir a la mida de la contraportada del telèfon i la capa està enganxada.

Tisores tallar amb cura i reduir lentament la pel·lícula d'aliments a la pantalla. A més, traient la tapa del telèfon, talla els forats de la càmera i l'altaveu de so.

També podeu pintar la tapa amb un poliment d'ungles, en colors multicolors, ordenadament entre les perles i les pedres.

La portada de l'autor està preparada. Podeu carregar el vostre telèfon mòbil en el cas original, que ningú més repeteix.


COM FER TERMOCLEAN A TRAVÉS DE LA CÈL·LULA PER AL TELÈFON AMB LES TEVES MANS?