понедельник, 18 декабря 2017 г.

HOGYAN A THERMOCLEAN HASZNÁLJÁK A TELJESÍTMÉNYT A KÉZIKÉRT?

HOGYAN A THERMOCLEAN HASZNÁLJÁK A TELJESÍTMÉNYT A KÉZIKÉRT?

A modern mobil kommunikációs szalonok készen állnak arra, hogy a mobiltelefonok széles választékával kérkedjenek látogatóik rendelkezésére, amelyek minden igényt és ízlést kielégítenek. Sajnos, amikor kiválasztják a csomagtartót, sok vásárlónak szembesülnie kell azokkal a modellekkel, amelyek gyakorlatilag megkülönböztethetetlenek egymástól. Egy ilyen árura a rendkívüli személyiségek, akik megszokták, hogy kiemelkedjenek a tömegből, soha nem fognak figyelni. Ha az eredeti példányt # mobiltelefont szeretné hordani, amit senki más nem ismétel, akkor # magad. Ma szeretném megmutatni, hogyan lehet a telefont a leggyakoribb forró ragasztó segítségével lefedni. Kezdjük szépség létrehozása a leggyakoribb ragasztóról.

Anyagok:

• átlátszó forró ragasztó; • élelmiszerfilm; • díszítő gyöngyök;   

Hogyan készítsd el a fedlapokat a saját kezedben.


Elkészítem az élelmiszer-filmeket, és beágyazom a mobiltelefont. Az élelmiszerfilm kényelmesen és simán illeszkedik az okostelefonhoz, és jól illeszkedik magához.

Ragasztópisztoly a körvonalon, egy körben, egy ragasztócsíkot rakott. Készítjük a fedelet. Ehhez a telefon minden oldalát ragasztóval töltöm be, üres helyeket hagyva a gombok és csatlakozók számára. A ragasztót a telefon hátuljára helyezzük, ragasztós rácsot készítünk, hogy biztonságosan ragasztva legyen az oldalsó peremhez. A kamera és a hangszóró lyukak köré tesszük, hogy a ragasztó ne fedje le őket, és ne zavarja a munkájukat.

A ragasztó alkalmazásának kampányát gyöngyökkel és strasszokkal kell beilleszteni. Ebben az esetben gyöngyöket tartalmazó filmet alkalmaztunk. Ezt a filmet a telefon hátlapjának méretére vágták, és a réteg ragasztott.

Olló nagyon óvatosan és lassan vágja el az élelmiszer-filmeket a képernyő körül. Emelje le a fedelet a telefonról, vágja ki a fényképezőgép és a hangszóró lyukakat.

A borítót körömlakkal is festhetjük, több színben, szépen a gyöngyök és a strasszok között.

A szerző fedőlapja készen áll. A mobiltelefont az eredeti példányban hordozhatja, amit senki más nem ismétel.


HOGYAN A THERMOCLEAN HASZNÁLJÁK A TELJESÍTMÉNYT A KÉZIKÉRT?