воскресенье, 17 декабря 2017 г.

SI KANË THERMOCLEANIN PËRMES QYTETIT PËR TELEFONIN ME DORËT TUAJ?

SI KANË THERMOCLEANIN PËRMES QYTETIT PËR TELEFONIN ME DORËT TUAJ?

Salons moderne të komunikimit celular janë të gatshëm për të kënaqur vizitorët e tyre me një shumëllojshmëri të gjerë të mbulon për telefonat mobil, të cilat kanë për qëllim kënaqjen e çdo kërkese dhe shije. Për fat të keq, kur është fjala për zgjedhjen e një boot, shumë blerës janë përballur me monotoninë e modeleve që janë pothuajse të padallueshëm nga njëri-tjetri. Për një mall të tillë, personalitete të jashtëzakonshme të cilët janë mësuar të dalin nga turma nuk do t'i kushtojnë vëmendje. Nëse doni të mbani telefonin # tuaj celular në rastin origjinal, të cilin askush tjetër nuk e përsërit, ju mund ta bëni vetë #. Sot unë dua të ju tregoj se si është e mundur të bëni mbulon në telefon me ndihmën e zam më të zakonshëm të nxehtë. Ne fillojmë të krijojmë bukuri nga ngjitësi më i zakonshëm.

Materialet:

• zam i nxehtë transparent; • film ushqimor; • rruaza dekorative;   

Si të bësh copa me duart tuaja.


Unë marr filmat e ushqimit dhe e përfundoj telefonin celular tim në të. Filmi ushqimor i qetë dhe pa probleme rrethon telefonin inteligjent dhe i përmbahet mirë vetes.

Armë ngjitës në kontur, në një rreth, vë një rrip zam. Ne bëjmë pjesët anësore të kapakut. Për këtë, unë mbush të gjitha anët e telefonit me zam, duke lënë hapësirat e zbrazëta për butonat dhe lidhësit. Ne vendosim ngjitësin në pjesën e pasme të telefonit, bëjmë një rrjet të ngjitës, në mënyrë që të ngjitet mirë në anën e anës. Ne shkojmë rreth kamerës dhe vrimave të altoparlantëve, kështu që zam nuk i errëson ato dhe nuk ndërhyn me punën e tyre.
Fushata e aplikimit të ngjitësit duhet të ngjitet me rruaza dhe rhinestone. Në këtë rast, u aplikua një film me rruaza. Ky film ishte prerë në madhësinë e mbulesës së pasme të telefonit dhe shtresa është ngjitur.

Gërshëra me kujdes dhe ngadalë prerë filmin e ushqimit rreth ekranit. Gjithashtu, duke hequr mbulesën nga telefoni, prerë vrimat për kamerën dhe altoparlantin e zërit.

Ju gjithashtu mund të bojë mbuluar me manikyrin e thonjve, në ngjyra shumë ngjyra, me kujdes mes rruaza dhe rhinestones.
Mbulesa e autorit tënd është gati. Ju mund ta mbani telefonin tuaj celular në rastin origjinal, të cilin askush tjetër nuk e përsërit.

SI TË BËJMË THERMOCLEAN ME NDIHMËN E TELEFONIT PËR TELEFONIN TUAJ ME DORËT TUAJ?