понедельник, 18 декабря 2017 г.

КАК ДА THERMOCLEAN ПОМОГНЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ КЛЕТКАТА ЗА ТЕЛЕФОНА С ВАШИТЕ РЪЦЕ?

КАК ДА THERMOCLEAN ПОМОГНЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ КЛЕТКАТА ЗА ТЕЛЕФОНА С ВАШИТЕ РЪЦЕ?

Съвременните салони за мобилна комуникация са готови да угодят на посетителите си широк асортимент от калъфи за мобилни телефони, които са насочени към задоволяване на всякакви искания и вкусове. За съжаление, когато става въпрос за избор на корица, много купувачи са изправени пред монотонността на моделите, които са практически неразличими една от друга. На такава стока необичайни личности, които са свикнали да се открояват от тълпата, никога няма да обърнат внимание. Ако искате да носите своя # мобилен телефон в оригиналния случай, който никой друг не повтаря, можете сами да го направите. Днес искам да ви покажа как е възможно да се направят корици по телефона с помощта на най-често срещаното горещо лепило. Започваме да създаваме красота от най-често срещаното лепило.

Материали:

• прозрачно горещо лепило; • хранителен филм; • декоративни мъниста;   

Как да направите корици със собствените си ръце.


Взимам филм за храна и обвивам мобилния си телефон в него. Хранителната лента удобно и гладко се вписва в смартфона и се придържа добре към себе си.

Прилепващо оръжие върху контура, в кръг, поставяше лента от лепило. Ние правим страничните части на корицата. За това запълвам всички страни на телефона с лепило, оставяйки празни интервали за бутоните и съединителите. Слагаме лепилото на гърба на телефона, правим мрежа от лепило, така че да е здраво залепена за страничния ръб. Обиколихме камерата и дупките на високоговорителите, така че лепилото да не ги затъмнява и да не пречи на работата им.

Кампанията за прилагане на лепило трябва да бъде залепена с мъниста и кристали. В този случай е приложен филм с мъниста. Този филм е изрязан до размера на задния капак на телефона и слоят е залепен.

Ножиците много внимателно и бавно нарязват хранителния филм около екрана. Също така, като премахнете капака от телефона, изрежете отворите за камерата и звуковия високоговорител.

Можете също така да нарисувате капака с лак за нокти, в многоцветни цветове, удобно между мъниста и кристалите.

Книгата на твоя автор е готова. Можете да носите мобилния си телефон в оригиналния случай, който никой друг не повтаря.


КАК ДА THERMOCLEAN ПОМОГНЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ КЛЕТКАТА ЗА ТЕЛЕФОНА С ВАШИТЕ РЪЦЕ?

Комментариев нет:

Отправить комментарий