четверг, 21 декабря 2017 г.

Како да го направите THERMOCLEAN преку клетката за ТЕЛЕФОНИ СО ВАША РАКА?

Како да го направите THERMOCLEAN преку клетката за ТЕЛЕФОНИ СО ВАША РАКА?

Современите мобилни комуникациски салони се подготвени да им угодат на своите посетители со широк асортиман на капаци за мобилни телефони, чија цел е задоволување на сите барања и вкусови. За жал, кога станува збор за избор на подигање, многу купувачи се соочуваат со монотонијата на модели кои практично не се разликуваат еден од друг. За таква стока, извонредните личности кои се навикнати да издвојат од толпата никогаш нема да обрнат внимание. Ако сакате да го носите вашиот # мобилен телефон во оригиналниот случај, кој никој друг не се повторува, може да го направите # # себе. Денес сакам да ви покажам како е можно да се направат корици на телефонот со помош на најчестиот топол лепак. Почнуваме да создаваме убавина од најчестиот лепак.

Материјали:

• транспарентен топол лепак; • филмот за храна; • декоративни мониста;   

Како да ги покривате со свои раце.


Зедов филм за храна и го завиткав мобилниот телефон во него. Филмот за храна удобно и непречено се вклопува во паметен телефон и добро се придржува кон себе.

Лепак пиштол на контура, во круг, се постават лента на лепак. Ние ги правиме страничните делови на капакот. За ова, ги пополнувам сите страни на телефонот со лепак, оставајќи празно место за копчињата и конекторите. Го ставаме лепилото на задниот дел од телефонот, направиме решетка од лепак, така што е безбедно залепена на страничниот раб. Отидовме низ камерата и дупките на звучниците, така што лепилото не ги закрива и не меша во нивната работа.

Кампањата за примена на лепак мора да се додадат со монистра и кристали. Во овој случај, беше применет филм со монистра. Овој филм беше намален на големината на задниот поклопец на телефонот и слојот е залепен.

Ножици многу внимателно и полека го пресекуваат филмот за храна околу екранот. Исто така, отстранувајќи го капакот од телефонот, исечете ги дупките за камерата и за звучникот.

Исто така, можете да го насликате капакот со лак за нокти, во разнобојни бои, уредно помеѓу мониста и кристали.

Обвивката на вашиот автор е подготвена. Можете да го носите вашиот мобилен телефон во оригиналниот случај, што никој друг не се повторува.


Како да го направите THERMOCLEAN преку клетката за ТЕЛЕФОНИ СО ВАША РАКА?