пятница, 22 декабря 2017 г.

HOE WERKT THERMOCLEAN VIA DE CEL VOOR DE TELEFOON MET UW HANDEN?

HOE WERKT THERMOCLEAN VIA DE CEL VOOR DE TELEFOON MET UW HANDEN?

Moderne salons voor mobiele communicatie staan ​​klaar om hun bezoekers te plezieren met een breed assortiment covers voor mobiele telefoons, gericht op het voldoen aan alle wensen en voorkeuren. Helaas worden veel kopers bij het kiezen van een schoen geconfronteerd met de monotonie van modellen die vrijwel niet van elkaar te onderscheiden zijn. Op een dergelijk product zullen buitengewone persoonlijkheden die gewend zijn om op te vallen van de massa nooit opletten. Als u uw # mobiele telefoon in de originele hoes wilt dragen, die door niemand anders wordt herhaald, kunt u deze # zelf maken. Vandaag wil ik je laten zien hoe het mogelijk is om hoezen op de telefoon te maken met behulp van de meest voorkomende warme lijm. We beginnen schoonheid te creëren met de meest voorkomende lijm.

Materialen:

• transparante hete lijm; • voedselfilm; • decoratieve kralen;   

Hoe maak je hoezen met je eigen handen.


Ik neem de voedselfilm en wikkel mijn mobiele telefoon erin. De voedselfilm past comfortabel en soepel op de smartphone en is goed bij zichzelf.

Lijmpistool op de contour, in een cirkel, leg een strook lijm. We maken de zijdelen van de hoes. Hiervoor vult ik alle kanten van de telefoon in met lijm, waardoor er lege plekken overblijven voor de knoppen en aansluitingen. We plaatsen de lijm op de achterkant van de telefoon, maken een raster van lijm, zodat deze stevig op de zijrand is vastgelijmd. We gaan rond de camera en de luidsprekeropeningen, zodat de lijm ze niet versluiert en niet interfereert met hun werk.

De campagne van het aanbrengen van lijm moet worden geplakt met kralen en strass steentjes. In dit geval werd een film met kralen aangebracht. Deze film is op de achterkant van de telefoon gesneden en de laag is gelijmd.

Schaar heel voorzichtig en snijd langzaam de voedselfilm rond het scherm. Verwijder ook de kap van de telefoon en knip de gaten voor de camera en de luidspreker uit.

Je kunt de hoes ook schilderen met nagellak, in veelkleurige kleuren, netjes tussen kralen en strass steentjes.

De dekking van je auteur is klaar. U kunt uw mobiele telefoon in de originele hoes dragen, die door niemand anders wordt herhaald.


HOE WERKT THERMOCLEAN VIA DE CEL VOOR DE TELEFOON MET UW HANDEN?