пятница, 22 декабря 2017 г.

HVORDAN GJØR DET THERMOKLEAN GENNEM CELLEN FOR TELEFONEN MED HÅNDENE?

HVORDAN GJØR DET THERMOKLEAN GENNEM CELLEN FOR TELEFONEN MED HÅNDENE?

Moderne interiør til mobil kommunikasjon er klar til å ta sine besøkende et bredt utvalg av deksler for mobiltelefoner, som er designet for å møte alle behov og smak. Dessverre, når det gjelder å velge et deksel, er mange kjøpere møtt med monotonien av modellene som er nesten umulig å skille fra hverandre. På en slik vare vil ekstraordinære personligheter som er vant til å skille seg ut fra mengden, aldri være oppmerksom. Hvis du vil bære # mobiltelefonen din i opprinnelig tilfelle, som ingen andre gjentar, kan du gjøre det # deg selv. I dag vil jeg vise deg hvordan det er mulig å lage deksler på telefonen ved hjelp av det vanligste varme limet. Vi begynner å skape skjønnhet fra det vanligste limet.

Materialer:

• gjennomsiktig varmt lim; • matfilm; • Dekorative perler;   

Hvordan lage deksler med egne hender.


Jeg tar matfilm og pakk min mobiltelefon inn i den. Matfilmen passer komfortabelt og jevnt på smarttelefonen og holder seg godt til seg selv.

Limpistol på konturen, i en sirkel, legg en limstrimmel. Vi lager sidedelene på dekselet. For dette fyller jeg alle sidene av telefonen med lim, og gir tomme mellomrom for knappene og kontaktene. Vi legger limet på baksiden av telefonen, lager et lim av lim, slik at det er ordentlig limt til sidefeltet. Vi går rundt kameraet og høyttalerhullene, slik at limet ikke skjuler dem og ikke forstyrrer deres arbeid.

Kampanjen for å påføre lim må limes med perler og rhinestones. I dette tilfellet ble en film med perler påført. Denne filmen ble kuttet til størrelsen på telefonens bakdeksel og laget er limt.

Saks veldig forsiktig og sakte kuttet matfilmen rundt skjermen. Fjern også dekselet fra telefonen, klipp ut hullene til kameraet og lydhøyttaleren.

Du kan også male på forsiden med neglelakk, i flerfargete farger, pent mellom perler og rhinestones.

Forfatterens deksel er klar. Du kan bære mobiltelefonen din i opprinnelig tilfelle, som ingen andre gjentar.


HVORDAN GJØR DET THERMOKLEAN GENNEM CELLEN FOR TELEFONEN MED HÅNDENE?